Not seeing a Scroll to Top Button? Go to our FAQ page for more info.

csiga

Rendben, be kell vallanom, fogalmam sincs, hogy kerültem ide ebben a formában. Eddigi életemet az
irodalomnak és az írásnak szenteltem, és mégis mást akarok csinálni? Hát rendben.
Name's Vic. Vagyis Viki, heh. A bemutatkozásom mindenhol. Körülbelül. Dióhéjban ennyit kell rólam tudni. De ha már kérdezitek: egy 15 éves, hatosztályos gimnázium angol szakán tanuló, jövőre oroszt is művelő, irodalommegszállott, INFP személyiségű valami az elkövetője ennek az egésznek. Vagyis nem.
Az irodalom tényleg a szívem csücske, ejj ha mondom, rontombontom, de Nyilas Misi tönkretett; mellékes. Nem terjedek úgy a világban, mint mondjuk Teresa Figaldo, de mégis itt vagyok, hamarosan négy éve.

De mégis mit művelek én itt ennyi ideje?

Akkor kezdjük; írok, mindenféle heppi habosbabos pszichoficet (lol az hogy lehet habosbabos), körülbelül ötéves korom óta. Még járni sem tudtam, de fejből (meg könyékből és kisujjból) ráztam József Attila Altatóját. A bácsi annyira megihletett, hogy ötévesen saját magam is verseket körmöltem - hát ez nem sikerült.
fanficet '14 őszén írtam először; addig csak a saját univerzumomban alkottam macskákról és kutyákról rövidkéket. Egy HTTYD ficcel kezdtem - még mindig nem fejeztem be, nyakamat rá -, majd követték a furcsábbnál furcsább fandomok. Sajnálatosan, vagy nem, de sosem alkottam 1D és társaik ficeket, mindig a legfurcsább fandomokat és AU-kat fogtam ki. Ez már csak ilyen. (bár a jövőben tervezek írni bandaficeket - de eszetekbe ne jusson hozzá Harry - nem, nem, nem)
rajzolok - ezt inkább nem kommentálnám. Karácsony óta egy csodás rajztáblával is büszkélkedhetek, de ettől függetlenül fő elemeim és fegyvereim a kontúrfilckészletem, és az állandóan széteső rajztömböm. Hurrá. Valamikor idén kezdtem publikálni itt-ott, több-keveseb sikerrel (amúgy nagyon szeretem a kötőjeles kifejezéseket), mert volt merszem. És most még több lesz. Azt hiszem.

A blog fő tartalmai inkább írások lesznek - de elkerülhetetlen, hogy egyre több shit rajzot is kiborítok. Meg néhány(ezer) agysejtet elpusztítok. heh.

A blog neve [synopsis]. Marha eredeti vagyok, de nincs az az isten, hogy én kitaláljak ennél jobb ötletet. A jelentése egyébként [áttekintés, összehasonlító összefoglalás].

Ahol még terjedek:
facebook főbb tumblr mellék tumblr wattpad instagram ask.fm ; ask 02 twitter AO3 deviantart

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

ha időt szánsz egy kommentre, néhány dolgot tudnod kell. ᶘ ᵒᴥᵒᶅ

> akár névtelenül is írhatsz, ha nincs esetleg kéznél a Google fiókod, vagy nincs is ᵔᴥᵔ
> ha a névtelenség homályába húzódsz, kapsz egy robottesztet, ami cseles; egyszer nem enged tovább, máskor akár lehetsz robot is, őt nem érdekli (ノ*ФωФ)ノ
> ha káromkodsz, nagyon mérges leszek. ᙙᙖ